Защо е нужно ваксинирането

1905_500_300_1Факт е, че след всяка вълна на истерия, която се надува за следващия „епидемия“, хора като попарен, тичат да се ваксинират. И дори не осъзнават, че предложената им ваксина е много по-опасна от вирусите, които са прихванали.
Така например, в американската ваксина против грип доскоро се съдържаше консервант „тимерозал“, който е много токсично съединение на живака.
Въпреки забраната, „тимерозал“ в съвременни американски ваксини, все още съдържат живачни съединения, само че при по-ниски концентрации.
Какво добавят производителите на ваксини в тях? Всичко, което им е угодно: генетично модифицирани вируси; консерванти, въз основа на тежки метали и алуминий; формалдехид; непроверени антибиотици.
Ваксините, ето това можем да наречем масова епидемия. Именно в страни, където е имало масово ваксиниране, например в Индия, има множество хора заболели от аутизъм.
Може би в това се състои и цирка, хората да се изплашат, за да се ваксинират масово.
Ако населението на земята се превърне в аутисти, жените изгубят възможноста да износат плода, … всичко това се вмества в концепцията за „златния милиард“.
Как могат да се накарат хората доброволно и масово да бъдат инжектирани с желаното вещество? Много просто, уплаши ги с ужасни болести и им обясни, че те могат да се спасят само с тази или онази ваксина. А какво може да се съдържа в нея освен „основния продукт“…..
Но уплашени хора по целия свят продължават да се ваксинират, точният им състав никой не знае. Страничните ефекти от такова ваксиниране са неизвестни за мнозинството, освен за тези, които ги създават и пускат.
Може би имам параноя? Главното е, че заради нея още не са ме ваксинирали!