Бъдещ транспорт в Париж

Френската столица е свързана с Лувъра, Айфеловата кула и 52 седмици на висшата мода в рамките на една година. Но ние не можем винаги да живеем в миналото или настоящето Дизайнерът Daisuke Iguchi ни кани да погледнем Париж в бъдещето, когато в града ще се движи ултра-компактен електромобил Parsonal Commuter.
Машината е предназначена за пътуване в Париж и неговите предградия. Тя е напълно запозната с терена, благодарение на усъвършенствана система за навигация. Като всяко друго футуристично превозно средство, електрически автомобил се управлява самостоятелно. „Шофьорът“ просто си седи в кабината и се любува на околността от огромните прозорци, намиращи се от всички страни.
Най-главното преимущество на Parsonal Commuter е факта, че тя не се купува, а се наема съвсем безплатни, това е промоцията на всяка уважаваща се компания. Например, при покупка на какви да са стоки от магазина, Parsonal Commuter се предоставя на клиента, за да се прибере в къщи. Освен това, в задната част има багажно отделение, където могат да се сложат всички покупки.
Бих искала да вярвам, че тази инициатива ще обхване и други големи градове.