Техмологии за увреждане на ДНК

Военната наука е успяла много по-малко в процесите за усъвършенстване на човешкия организъм, отколкото за неговото разрушаване. И това съвсем не е изненадващо. Не става дума за кръвожадност, просто генните манипулации по-лесно повреждат ДНК, отколкото вграждането на нужни гени.
През 2010 г. в Бостън на научна конференция по генна терапия са обсъдили темата за лечение на мускулна дистрофия. Един от ораторите казал, че той е създадена вирусна технология, променяща ДНК, която лесно може да причини сериозни мускулни увреждания. Тази мутация прави животно или човек напълно безпомощни.
Използвайки модерната гена терапия, може да се причини рак, слепота или шизофрения. Така, че новата световна война може да започне с мощен мутаген пуснат във водата или храната и ще превърне милиони хора в слабоумни идиоти. Естествено, вината ще поеме непозната досега терористична група или вездесъщият „Ал Кайда“.
Това манипулиране на ДНК не става само в САЩ, но и в лабораториите на други страни, като Русия, Китай, Индия, Япония и др.
Така че ние може да бъде на ръба на нова Студена война чрез методи, които превръщат своите собствени граждани в умни атлети, а останалите хора в дистрофични идиоти.