Момиче в смартфон

Новото приложение за смартфон имитира обаждания от любимия или любимата и изпращане на виртуални плюшени мечета.
„Кога ще се ожениш?“ или „Бихме искали внуци да гледаме на старини“, такива и подобни фрази, чува всеки ерген от родителите си. Нима можеш да обясниш, че още ни си готов за брак или че още не си срещнал половинката си? Повечето порасналите вече“деца“ се стараят да отклонят подобни разговори. Но сега не е нужно да правят това. Приложението  Invisible Girlfriend само създава видими отношения с мрежата. Създателите на приложението уверяват, че то може да осигури на своите потребители максимално реалистична имитация, както към виртуалния, така и в реалния свят.
С помощта на приложението  Invisible Girlfriend потребителите получават пълен набор от атрибути на човек, имитиращ втора половинка: телефонни разговори, гласови съобщения, всички видове виртуални мечки и тюлените Теди, както и основната цел на всички влюбени – създаване на съюз от трепетни сърца на съответстваща отметката в Facebook.
В даденият момент разработчиците предлагат за закупуване три „пакета услуги“, представляващи виртуална приятелка.  Тяхната цена варира от 9,9 долара за „несериозна “ връзка, включително редки с бот разговори и нещо, което разработчиците наричат ​​“бутон за екстрено взаимодействие“ до луксозен пакет от 49.9 долара, с който можете да създадете за себе си каквато и да е момиче, с предварително нарисува пълна история на взаимоотношенията ви и дори от време на време може на живо да си говорите с мексиканско момиче, което ще ви нарича със всички нежни имена.
За представяне пред другите, че имаш някаква приятелка или приятел, за да те оставят намира, това до някъде е добре, въпреки че си е чиста лъжа. Но какво да прави човек със самотата и липсата на такова истинско приятелство, което може да прерасне в брак и създаване на семейство? Нима едно приложение към смартфон може да замени нормалното общение между хората?