Колонна кухня с площ 1 кв. метър

 

clie-kitchen-closedНовата кухненска мебел ще се помести във всяка кухня с какъв да е размер. Тя заема площ само от 1 кв. метър.
Какво може да се побере в такава ограничена площ? Всичко.  Има достатъчно място за работно пространство, вертикална градина с билки, аспиратор, миялна машина, готварска печка с четири електрически нагревателни елементи, чекмеджета и микровълнова печка. Хладилникът също може да се побере там.ecooking
Всички кухненски елементи са подвижни и се въртят около метален пилон, което позволява много гъвкаво и бързо да се променят използваните места.
Представете си, че страничните панели на супер кухнята са обезпечени със соларни панели, които захранват електрически уреди в кухнята, като по този начин пестят енергия.
clie-kitchenНека да обобщим възможностите на това нововъведение. Кухненската колона знае как да готви, охлажда, мие, затопля, да събира слънчева енергия, как в нея да растат билки, да осветява помещението, да освежава въздуха и да мие чиниите. Приема всичко това само на 1 кв. метър. Това е фантастика.