Какво ще получат обикновените украинци от революцията

Революцията води до икономическата разруха и общото обедняване на страната, а самите подстрекатели на революциите и олигарсите забогатяват.
Само наивните хора вярват, че може да се подобри стандарта на живот чрез революции и бунтове. В действителност е вярно точно обратното. Революцията води само до пренареждане на олигархични групи, които всъщност остават в сила, само променя своята близост до властта.
Очевидно е до какво доведе революцията в Египет. Растежът на БВП е намалял от 8,7% до 1%, удвои се безработицата. Същия ефект наблюдаваме и в Турция след погромите през 2013 г. Намаляване на растежа на БВП от 9,2% до 2,2%, налице са преките икономически загуби от 75,000 милиарда долар. Всички страни имащи “ успешна“ революция, са изправени пред огромна безработица дължаща се на икономически колапс и хиперинфлация.
За да растат приходите, не е нужно да се унищожи имущество и да се бунтуват, достатъчно е да се работи и създава. Всички говорят, че след революцията идва щастлив живот, но това е чиста измислица на политици, които просто искат да вземат властта. В същото време те много малко се интересуват от проблемите на обикновените украинци. Очакват, че революцията може да доведе до хиперинфлация и масова безработица. Но доходите на тези политици, които искат да вземат властта, растат, а украинците обедняват след революцията и господата от горе не са много притеснени от това.
Погледнете какво стана след Оранжевата революция. След нея отделни „революционери“ изведнъж станаха най-корумпираните и се заеха да „решават проблемите“. След Оранжевата революция подкупите не само запазиха „силата си“, но и се увеличиха, тъй като новите управници смятаха, че са загубили много от революцията и за това трябва да възстановят своите загуби…..
Един подклажда огъня, същия насочва пламъка, където си иска и след постигнатата разруха и отчаяния, печели много повече…….