Уединение в безумната суматоха на съвремения живот

В съвремения свят ние сме съборили много стени. Живеем в квартири, тавански помещения, апартаменти и работим в открити офиси. Въпреки това, от време на време, се стреми да останем сами със себе си, насаме със собствените си мисли или с добра компания. Белгийския дизайнер Alain Gilles е създал такова място, което може да реши този проблем.
BUZZIHOOD е проект за личния живот и благополучие. Идеята е бързо и ефективно да се изолираме от външния свят. В крайна сметка, тази защита често е необходимост. Например, когато сме сред шумна група на публично място, дори в ежедневната суматоха на обществото или сред любимото, но гласовито голямо семейство.
Идеята ни позволява да се чувстваме сигурни и относително изолирани, но продължи да бъде част от заобикалящата ни реалност.
В тази модерна интерпретация на „телефонна кабина“ може да се говори по мобилния телефон, като същевременно се запази поверителността на разговорите и диалози без да се намесват минувачите и колеги. „Бутката“ може да бъде инсталирана в хотели, летища, офиси, както и на много други обществено значими места.
Тази обстановка има тенденция да почувстваме емоционален комфорт при работа с лаптоп, говорене по телефона или дори SMS кореспонденция. Двуместната кабина се използва за лична комуникация или обмен на идеи с партньор или колега.
Структурата е акустичен пашкул, направени със специален плат, усвояващ околния шум. Тази тъкан е направена от рециклирани материали.