Триколка с две кормила за любителите на екстремни спортове

leaux-racing-trike-00Млад изобретател е представил странно изглеждащ велосипед, приличащ по-скоро на състезателен карт. Велосипедистът се намира само на няколко сантиметра от земята. А самата странна триколка може добре да се ускори и да изпълнява невероятни маневри.
18-годишният студент Тайлър Хадзицки е успял да изненада дори и най-претенциозните любители на велосипеди. Необичайното транспортно средство Leaux Racing Trike има три колела, по-голямо отпред и две по-малки отзад, две кормила, предно приличащо на лост и задно.
Тялото на велосипеда е направено от издържливи стоманени тръби, които осигурява надеждност на конструкцията. Уникалният дизайн на велосипеда и неговите технически характеристики дават възможност за разгръщане на Leaux Racing Trike буквално на място или дори да го поставите в контролиран дрифт. За да се задейства спирачката, педалите трябва да се завъртят обратно.
Когато седнеш на Leaux Racing Trike буквално се намираш на 15 см от земята и надпреварата става съвсем друга. Всяко дърво изглежда препядствие. Заобикалянето на рампа може да те преобърне, а всяко завъртане може малко да те занесе настрани.