Тренажор за красива усмивка

Япония е родината на удивителните изделия. Забележете, те не трябва непременно да са технически шедьоври, вас може да ви удиви и съвсем прост продукт на вид. Запознайте се с новата, интересна японска стока. За какво служи ли? За да се повиши привлекателността на лицето в очите на другите, в Япония предлагат тренажор за красива усмивка.
Телевизията и рекламната индустрия са установили съвременни стандарти за красота, които заедно с другите неща обхващат и усмивката. Усмивката на представителите на Изтока се различава от европейската. Дали това се дължи на културните особености или на разликите в структурата на лицето, но холивудската усмивка е несвойствена за азиатците, но те също обичат да се усмихват и го правят при всеки възможен случай.
За да отговаря усмивката на стандартите за красота, в Япония бил пуснат „тренажор за красива усмивка“. Той представлява парче гума, която се поставя в устата и прави усмивката широка и добра. Освен това, този тренажор помагал да се намали провисването на кожата върху лицето.