Обувките говорят за човека

Психолозите не се уморяват да изследват хората по някои външни белези. Опитни специалисти твърдят, че е достатъчно да погледнеш дрехите и обувките на една жена, за да добиеш представа за нея. Днес ще разгледаме само женските обувки.
Разбира се жената има много обувки и може да ги сменя няколко пъти на ден.
Тези жени, които са избрали своя стил, не променят толкова често обувките си, именно тях можем да наблюдаваме.
Спортната обувка на крака на жена показва, че тя е отворена към света. Лесно установява контакт с хората. Не обичат промените и имат консервативни предпочитания. Такива жени са много практични. Предпочитат  да носят панталони, дънки, джинси, спортни сака и чанти, които могат да издържат по-дълго.
Жена на високи токчета. Ако жената е много ниска, с такива обувки тя иска да бъде забелязана. Такива обувки избират жени, който искат да се извисят над другите. Те имат ниско самочувствие и повишена сексуалност. Обичат да спорят с всички и да оспорват всичко.
Има и жени, чийто токчета са не само много високи, но и много тънки. Такива обуват носят само много женствените и бавни жени. Те са уверени в своята привлекателност, обичат и знаят как да завързват запознанства, обикновено флиртуват.
Жени, които обичат обувки с дебела подметка имат праволинеен характер. Те се стремат да постигнат успехи, прилагайки всички методи, поставяйки всичко на риск. Такива жени са практични и имат романтични желания.
Жени носещи високи, но с цели подметки обувки са уверени в себе си. Често удивляват околните със своята непредсказуемост, но като цяло са твърди и отстояват мнението си до край.
Жени носещи обувки с много ниски подметки са с мек характер. Техният ум е гъвкав и имат спокойни движения. Такива жени винаги се стремят да намерят компромис. Те са добри приятели и събеседници. Удоволствие е да общуваш с такава дама и да дружиш с тях.
Ако видите жена с мъжки тип обувки, знайте че пред вас е не съвсем женствена жена. Те имат силни характери, но често изпадат в депресия. Боят се от трудностите и лесно се уморяват от всякаква работа.
И все пак това са идеални случаи. Днес, когато парите не стигат, често се избират по-евтини и „дълготрайни“ обувки, който като че ли изчезнаха от пазара.
Иди, че разбери тогава каква е жената срещу теб.