Нужни ли са ни реклами

Ох, това наднормено тегло! Без съмнение това е проблем. И той е свързан с храненето и физическата активност.

В миналото са се движели много повече, работили са физически труд. Но е имало време за почивка, за сън, защото времето се е отчитало по слънцето.

Днес имаме транспорт, автомобили, които ни придвижват от дома до работата и обратно. В домовете си имаме електричество, което улеснява действията ни. С други думи, налице са всички блага на цивилизацията!

Но странно, ние сме уморени, не ни стигат силите да поиграем с децата си, да помислим за здравето си, да сготвим нещо вкусно…

Вместо да анализираме състоянието си, купуваме това, което ни съветва рекламата. А тя ни внушава, че цялата сила е в таблетката..

Щракаш копчето и какво гледаш? Реклами…

Не е ли възможно да си сготвим вкусен и здравословен обяд? Защо сме на мнение, че всичко, което е полезно, не е вкусно? Има много полезни продукти, достъпни за нас, които можем да използваме при храненето си!

Отношението към продуктите е различно. Например, яйцата съдържали много холестерин, трябвало да ги намалим, Хората с наднормено тегло имат по-добър заместител на маслото, а сега ни казват, че той е вреден. Солта била вредна, и сега е на „модата“.

Какво да правим? Създайте своя система на хранене, която ще ви помогне да усетите вкуса и аромата на продуктите. Превърнете приготвянето на храна в кулинарен експеримент.