Над Британия прелетяло огнено кълбо

В Британия скоро се е случило събитие, което очевидците приравняват с края на света. На 3 март в английските и шотландските полицейски участъци активно звънели местни жители. Те съобщавали, че са видели нощния полет на огнено кълбо. Освен това, това кълбо било необикновено, накрая си имало опашка и обектът светел в оранжев цвят. Британците много се изплашили и предположили, че това е авиокатастрофа.
Много очевидци твърдят, че такава ярка светлина никога до сега не са наблюдавали. На следващия ден, съобщения относно забелязания обект претоварили социалните мрежи. Потребителите обсъждали това, което са видели. Доста хора не се изплашили от явлението, а му се възхищавали и изразявали радостта си, че са могли да станат свидетели на такова зрелище.
Много хора били изплашените предполагайки, че това е края на света. В една от социалните мрежи метеорологична служба изказала предположение, че това не е апокалипсис, а обикновен метеор. По същото време не са регистрирани никакви авиокатастрофи.
Сътрудник на Килдейската обсерватория в продължение на 30 години е наблюдавал метеори, но видяното на 3 март обезкуражило учения.
Този обект дълго е летял около слънцето, когато е попаднал в дебелия атмосферен слой на Земята той е изгорял. Ако се вземе в предвид яркото му светене, то можем да твърдим, че тялото е долетяло до земната повърхност, но потенциалното място на неговото падане е трудно да се определи.