Мобилен офис с велотренажор

Често се случва след дълго пътуване с кола, човек да се чувства претоварен. Това води до по-малка подвижност, особено по време на движение на колата. За да се избегнат такива усещания у пътниците е създаден офис на колела Cadillac Escalade ESV. В задната си част той е оборудван като кабинет с кресла, шкафове за дрехи, маса за лаптоп и документи, огромен плазмен телевизор, мини бар, система за видеовръзка, и много други.
Cadillac Escalade ESV се отличава с необичайно допълнение – велотренажор. Така, че цялото време, което прекарвате в него, работите или се готвите за делова среща, можете да въртите педали, за да приведете в ред тялото и сърдечно съдовата си система.
След успешните мъже на средна възраст, типични представители на средния и голям бизнес, са много повече подложени на риск от поява на здравословни проблеми в сравнение с другите хора. Причината за това е заседналия начин на живот, постоянния стрес и липсата на време за спорт.
За това е напълно логично обединяването на мобилния офис и спортната зала, с облекчен режим на велотренажор. Комбинация, която успешно може да се използва по време на движение на автомобила.