Иновационно информационно табло на тротоара

SmartWalk-1Системата SmartWalk от компанията TransitScreen скоро промени облика на градовете. Експертите твърдят, че такова умно използване на градското пространство до сега не са виждали.
SmartWalk е името на този новото информационно табло на компанията  TransitScreen.
На всеки тротоар в много градове в САЩ сега се е появила виртуална проекция, информационно табло за обществения транспорт от TransitScreen. И информацията е точна и навременна, целенасочена и оперативна.
Минавайки по тротоара, пешеходецът ще погледне надолу и ще прочете под краката си с големи ярки светещи букви, все едно на монитор, кога и какъв автобус ще дойде скоро на спирката, как може да намери най- близката станция на метрото, дори и броя на свободните велосипеди на обществената велостоянка наблизо.
Като цяло, информацията на транспортното табло на SmartWalk има всичко, за да не се изгубиш в града, да не се заблудиш в него, или да отидеш навреме на работа, на среща в университета, или просто у дома.
Система за информационно табло на SmartWalk наистина е демократична и без натрапване. В смисъл, че тя не е скучен формат на „мобилно приложение за смартфон“, който трябва да изтеглите, инсталирате, а за това е необходимо първото да имате смартфон в джоба.
TransitScreen е създала виртуален информационен екран SmartWalk за всички граждани, подарявайки на всеки мобилност и точна информация, независимо дали притежавате iPhone или не …
Тенденцията е да се опрости живота на жителите на модерният метрополис. Може би това е един от най-добрите примери за градска урбанистика за благото на хората.