В Урал се е появила група почитаща челябинския метеорит

Навярно си спомняте, че в средата на февруари тази година в Челябинск падна метеорит. Сега той лежи на дъното на езерото Чебаркул.
Около 50 човека от Челябинск решили да организират „Църква на челябинският метеорит“.
Основателят на групата, почитаща метеорита твърди, че метеорита е станал причина за войната във Сирия.
– На този ден човечеството получи информационен пакет, ние го наричаме условно – скрижали. Те съдържат информация за структурата на вселената, както и набор от морални и правни норми , които ще помогнат на хората да живеят в тази нова фаза на духовно познание, – казва ръководителят на новообразуваната църква Андрей Бревичко.
Според думите му съдържащата се в „пакета“ информация е разшифрована от жреците-екстрасенси, а останалите знания могат да се получат, като се вземат части от метеорита в ръцете.
Бревичко предупреждава, че контакта с метеорита на странични лица може да наруши съдържащата се в него информация. Той вече е извършил специална церемония, с която да защити метеорита от влиянието на обикновените хора.
Ето още един пример, че в човека е заложено да се покланя пред своя Създател и когато той не осъзнава на кого да се покланя, си измисля различни идоли под формата на предмети, различни животни, дори хора.