Алкохол ново поколение без махмурлук и зависимост

Тази напитка не прилича на прословутите безалкохолни такива. Според учените, синтетичния алкохол също ще се отрази на мозъка, като всички други алкохолни напитки. По този начин, познатата еуфорията и “ лекота на битието “ е гарантирана.
Факт е, че такъв синтетичен алкохол имитира действието на гама- аминомаслената киселина в мозъка, но го прави толкова селективно, че се избягват страничните ефекти на махмурлук, агресивното поведение, липса на координация и памет.
Ако спешно трябва да отидете на работа, да седнете зад волана или ако искате бързо да изтрезнеете, достатъчно е да вземете “ антидот „, който блокира действието на чудната напитка в невротрансмитерите на мозъка. Какъв е вкусът на изкуствен алкохол, учените все още не са съобщили.
Революционното изобретение, за съжаление, обезкуражава потенциалните инвеститори, които все още не искат да дават пари за придвижването му  в баровете на Великобритания. Причината се крие във факта, че това не е благоприятно за производителите на алкохолни напитки. В края на краищата , ако синтетичен алкохол се приеме от масите, такива компании имат реален шанс да се разорят.