Транспортно средство на бъдещето

Скутер Tri-GO може да достигне до 28 км/ч и да измине 31 километра, което е характерно за пет тактов двигател. Този компактен скутер – триколка се движи със сменяема 48 волтова и 10 амперова литиево – йонна батерия. За да се зареди дадения компонент са необходими два часа. Презареждането може да става от всеки стандартен конектор намиращ се във вашия дом или офис.
Този скутер, велосипед е много лек и компактен. Той е много подходящ за големите градове, където има постоянни задръствания, тъй като може да се провре навсякъде.
Целта на тази система е да се осигури по-нов тип превозно средство. Тя е предназначена за тези, които живеят и работят в големите градове, както и за тези, които отиват на пътешествие за кратко разстояние.
Tri-GO ще замени обичайните превозни средства с бензинови двигатели. Използването на скутера ще струва много по-евтино на хората.
Той е удобен и ще помогне на хората да се доберат до коя да е точка на града, без проблеми и нежелателни закъснения, заради задръстванията.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.